Bluesun kamp Paklenica

Bluesun kamp Paklenica nalazi se u sklopu hotelskog naselja Bluesun hotel Alan. Smješten je u gustoj borovoj šumi uz šljunčanu plažu. Površina kampa iznosi 2,5 ha, a kapacitet kampa je cca 500 osoba. Kućni ljubimci su dopušteni. Kamp ima 2 sanitarna čvora, 1 kemijski WC i WC za invalide. U neposrednoj blizini kampa nalazi se supermarket, banka, benzinska postaja, ljekarna.

Plan kampa možete pronaći ovdje - camping site map. pdf (512KB)
 

Cjenik kampa za 2015 možete preuzeti ovdje: cjenik kampa 2015

 

Bluesun kamp Paklenica primio dvije prestižne nagrade za najbolji kamp u 2010.

Bluesun kamp Paklenica, koji se nalazi pokraj Bluesun hotela Alan u Starigradu Paklenici je primio dvije prestižne nagrade iz inozemstva za sezonu 2010.

Jedna od njih dolazi iz Italije, od talijanskog udruženja kampista Il campeggio Italiano. Bluesun kamp Paklenica je osvojio prvu nagradu u kategoriji Simpathy and Ecology, temeljenu na glasovima čitatelja te službene revije.
Druga nagrada kampu dolazi iz Nizozemske, sa web stranice www.zoover.com. Taj je portal najveći europski neovisni pretraživač putovanja, „od putnika za putnike“. Kamp Paklenica je osvojio prvo mjesto u kategoriji za Best camping – najbolje kampiranje.
Zahvaljujemo svim glasačima što su prepoznali i nagradili našu kvalitetu i bogatu ponudu. I ove ćemo godine biti najbolji izbor za vašu obitelj.
Kamp Paklenica
Kamp Paklenica
Kamp
Kamp sanitarni čvor, zajednički
Kamp Paklenica
Mobilne kućice - vanjski prilaz
Mobilne kućice - dnevni boravak
Kamp Paklenica
Kamp Paklenica
Kamp plaža
Kamp
Kamp plaža
Kamp plaža
Kamp, sanitarni čvor 1
Kamp
Kamp, sanitarni čvor, obiteljska kabina
Kamp, sanitarni čvor 2
Kamp, sanitarni čvor 3

Rezervacijski centar

  • +385 1 3844 288
  • Besplatni Skype poziv