All-inclusive Bluesun Hotel Alan Starigrad Paklenica

Bluesun hotel Alan nositelj je turizma na području Rivijere Paklenica čiji je centar Starigrad Paklenica. Izgrađen je 1968., kompletno renoviran 2003./04. godine, a 2005. dobiva i moderni wellness centar. Hotel ima 3 zvjezdice i spada u skupinu all inclusive hotela. Smješten je u blizini glavne prometnice uz šljunčanu plažu, okružen borovom šumom. Dobra prometna povezanost gostima omogućuje brz dolazak.

Udaljenost od zračne luke Zemunik je 40 km, a od autoceste Zagreb – Split 12 km. Od ulaza u NP Paklenicu hotel je udaljen 2 km.

USLUGA ALL INCLUSIVE UKLJUČUJE:

Besplatni Wi-Fi u sobama i na recepciji hotela.

Hrana & piće:
Buffet doručak, buffet ručak i buffet večera. Piće u vrijeme obroka uključeno u cijenu. Koktel dobrodošlice.

Sport & rekreacija:
Besplatno korištenje: vanjski bazen za odrasle i djecu, na bazenu besplatne ležaljke i suncobrani, odbojka na pjesku, škola odbojke na pjesku, badminton, boćanje, aerobik, aerobik u vodi, fitness, jutarnja gimnastika - streching, tenis, stolni tenis, mini golf, dječje igralište, pilates, nordijsko hodanje, različita sportska natjecanja i turniri za djecu i odrasle.

Djeca:

U All Inclusive terminima - čuvanje i animacija za djecu od 4 – 12 godina po dobnim skupinama, svaki dan od 10.00 – 21.00 osim subote. Različiti oblici animacije kroz sport i zabavu – dječji club, dječje igralište, otvoreni dječji bazen, tečaj plivanja, različiti sportski programi, škola odbojke, različiti turniri, mini disco, karaoke, izbor miss i mistera...


Zabava:

U terminima s uslugom polupansiona (12.04.– 13.06. i 05.09. – 08.11.2015.)

  • Glazba i animacija za odrasle 2 – 3 tjedno.
    U All Inclusive terminima (13.06. – 05.09.2015.)
  • Animacija za odrasle svaki dan osim subote.
  • Glazba uživo 4 – 5 puta tjedno.
Razni show programi.
Različita sportska i plesna natjecanja.


Hotel Alan Starigrad
Hotel Alan ulaz
Hotel Alan
Starigrad Paklenica panorama
Starigrad Paklenica - Hotel Alan

Rezervacijski centar

  • +385 1 3844 288
  • Besplatni Skype poziv